fredag 7. juli 2006

Who did it?

Ditte e ei krimhistorie ej, Kasper, Lars, Karoline å Sophie skreiv rett før vi slutta på Framnes. Klare du å finne ut ken så e morderen? Lykke te!

Historien om etnisk brune kyr

Det måtte komme en dag då regnet strømmet stygt frå himmelen, og vannet rant over alle steiner. Kato dør i sin bil med sin kone. Alle var glade i Kato, unntatt Per Martin Olsen, fordi Kato var etnisk svart. Per Martin kunne verken gå eller se. Han var en stor rosa tulling. Dagen gikk fort over til en mørk kveld og Kato var død. Kato hadde en interesse for hvite sokker med hull. Stjernene bleknet i Katos døde legeme. Per Martin var gjerne kreativ når Morten, Kåre og Dina flørtet hemningsløst med Kato. Då det ble en kveld for flørting, gikk Kåre sammen med Per Martin mot stjernene fordi konen var utro med Dina. De fleste av hundene likte veldig godt Kåre, som ikke elsket hundene. Per Martin tok en stjerne ned til Kato, fordi datteren likte stjernene som skinte klart på hustakene i Fiskeværet. Kato hadde legninger frå moren til Dina. Bilen sto stille helt til Kato døde. Morten gikk til bilen sin for flyet var for stort til at han kunne svømme i flyets basseng. Flyet gikk alltid til hammerøya, men det var vanskelig for kapteinen å kjøre på autopilot. Kato hadde dødd. Drapet fant sted fordi flyet ikke hadde nådd Kåre som ventet på flyet. Dina kunne dermed ha oversikt over hele familien til Kato. Bestefaren til Dina ble sinna på Nina fordi hun var død. Han følte anger fordi Kåre ikke drømte om Nina. Per Martin ville helst ikke ha svarte folk inn i huset til Nina, på grunn av at hun likte døde kropper. Per Martin var for Ninas tanker om døde rotter. Dermed ville begge se lik. Dina hatet etnisk hvite rotter men det gjorde ikke Kato. Konflikten omhandlet etnisk gule stjerner og Katos sokker som hadde hull. Politiet etterforsket ranet på Katos butikk. Gjerningsmannen døde samtidig som Kato. DNA av Nina og gjerningsmannen ble funnet på konen. Kjærligheten blomstret ikke, fordi konen som hadde et forhold plutselig forsvant. Kato gikk til Kåres datter før han drepte rotta til Morten. Derfor sørget datteren for at Dina malte huset besjh og hun var ekstremt ivrig til tanken om gule sokker med striper. Per Martin erklærte krig mot bestemoren som var lesbisk. Moren til Dina skulle til Morten for å drepe mennesker. Konen hadde dessverre ikke motiv til drapet på Kato. Morderens bestefar kunne altså ha hatt to elskere. Morderen var ikke en rotteentusiast.

Hvem er morderen?

Sjøl om du no kanskje trur at de ikje e nåke meining i dinne historia te du feil. Den kan løysast enkelt, ve logisk tankegang.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nei, denne historien er litteratur i verdensklasse!!! Bra jobba, Elias :-)
Er det noen som har funnet ut hvem som er morderen enda?

Kasper Tangen sa...

D ser ut t at d blei ein litt for geniale, vanskelige og avanserte krimhistorie for folk flest :-p
"Litteratur i verdensklasse"
Enig

Det går an å løysa oppgavå folkens!

Jeje.....Shalom speaks